adsense

17 Ocak 2013 Perşembe

2013'nin en iyi android uygulamaları


Google, Google Play’de Android tablet ve akıllı telefonlar için kullanılan en iyileri yazdı. Arama devi Google 2012 yılında eğlence mağazası ile büyük atılımlar gerçekleştirdi. 750 bini aşkın uygulamasıyla Apple’ın AppStore’ına yetişmek üzere olan Google Play için sırada bekleyen bir çok uygulama da mevcut. Evernote: 494.895 kişi tarafından oylanan ve kullanıcılardan 4.7 yıldız alan Evernote, Google'ın en iyi mobil uygulamalar listesinin birinci sırasında yer alıyor. Evernote, her şeyi hatırlamanıza yardımcı olur. Kullanımı kolay ve ücretsiz olan uygulamada notlar alabilir, fotoğraflar çekebilir, ses kaydı alabilirsiniz.
2013'nin en iyi android uygulamalari
Pinterest: 217.024 kişi tarafından oylanan ve kullanıcılardan 4.7 yıldız alan Pinterest, sevdiğin şeyleri bir araya toplamanı, organize etmeni ve diğer kullanıcıların paylaşımlarını görmeni sağlıyor. 
Grimm's Snow White: 6 ayrı dil seçeneğine sahip olan Grimm's Snow White, kullanıcılardan 4.3 yıldız aldı. Uygulama, çocuklar için etkileşimli bir pop-up masal kitabı özelliği taşıyor.
Expedia: 7 binden fazla kişi tarafından oylanan ve 4.0 yıldız alan Expedia otel ve uçak biletlerinde %60'a varan tasarruf sağlayan bir uygulama.
5. Pocket: 33 Bin kişi tarafından oylanan ve 4.6 yıldız alan Pocket Makaleler, videolar ve daha fazlasını kaydetmek ve görüntülemek için en iyi yolu sunmaktadır.
Ancestry: Bu yıl güncellenen uygulama ile aile ağacı oluşturabiliyorsunuz. 
7. Fancy
8. Mint
9. SeriesGuide Show Manager
10. Pixlr Express
11. TED

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Online Parça Kontör Yüklenir

Güncel paylaşım

Güncel paylaşım
htk2