adsense

29 Ocak 2014 Çarşamba

iphone 4s restore etme resimli anlatım 2014


RESTORE sıfır, yani kutusunda gelen cihazlar için geçerlidir.Kullanılmış Telefonun içi dolacağından ve Restore amacı sorunlardan kurtulmak olduğuna göre,Telefonumuzu tekrar ilk güne getirmek gerekiyor.Bunun içindir ki,eskisinin üzerine bina yapmayacağız demektir. 
Bir kaç Restore'den sonra artık gına gelmeye başlar. En ufak bir sorun da "hani öğrendik ya artık Restore yapmasını " hemen şunu 15 dakika'da Restore yapalım deyiveririz 5 dakika'da Firmware dosyası,5 dakika'da unlock ve 20 dakika da programların kurulması,toplam 30 dakika da işlem tamam. Tamam mı acaba? yoksa boşa mı kürek salladık? Eski dertler şöyle dursun,yenilerini mi ekledik? Bİz Restore yapıp,Telefonu bakir yapacağım derken,bu sorular da nereden çıktı demeyiniz. 
Ne yapmalıyız,ya da ne yapmamalıyız onu öğrenelim.Bilinçli Backup alıp Restore'mizi sağlıklı biçimde,sorunsuz bir şekilde yapalım. 
Peki,Restoreden sonra bilgilerinizin bir kısmı tekrar geri mi geldi? bazı ikonlar,notlar,resimler vs O zaman biz Restore edememiş,eskisi bilgilerle, yenilenen bilgilerin karışımında bir IPhone ortaya çıkarmışız. 
Bu, zamanla yani Restore'ler arttıkça dertlerin de birikip,bu şekilde sorunlarınıza çözüm olamadığını göreceksiniz ve artık her Restore yapılmak ihtiyacı size işkenceye dönüşecek. 
Peki bunun böyle olmaması için ne yapmak gerekiyor? 
İlk önce Time Capsül programıyla backup'larımızı alıyoruz.Hangisi gerekliyse.File Zilla programıyla vs IPhone bağlanıyoruz. Time Capsül programının içindeki yedeklerimizi alıyoruz bir klasöre atıyoruz ve tüm hazırlıkları tamamlıyoruz.Sonradan lazım olacak adresler,şifreler,notlar,resimler vs yedeğe alınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Online Parça Kontör Yüklenir

Güncel paylaşım

Güncel paylaşım
htk2